Круглий стіл до Дня інформації про розвиток — Університет «КРОК»

Новини та події

Круглий стіл до Дня інформації про розвиток

27 жовтня 2015 Новини та події

24 жовтня – Всесвітній день інформації про розвиток (World Development Information Day). І саме цій події було присвячено захід, в якому взяли активну участь студенти Коледжу економіки, права та інформаційних технологій – круглий стіл «Особистість в інформаційному суспільстві: світоглядні виклики та загрози».

Співорганізаторами майданчика для дискусії виступили Спеціалізована школа № 43 з поглибленим вивченням предметів суспільно-гуманітарного циклу «Грааль» (директор Наталя Лабезник) і Відділення філософії та суспільствознавства КПНЗ «Київська Мала академія наук учнівської молоді» (керівник відділення Тетяна Кот).

Гостями та активними учасниками жвавого диспуту були представник Інституту модернізації змісту освіти Міністерства освіти і науки України Ірина Тропіна, журналіст, ведуча та редактор програми «Абзац» («Новий канал») Анастасія Кошман, керівник проекту «ТЕО-Практ» Центру професійного розвитку молоді Людмила Супруненко, старшокласники та студенти навчальних закладів Києва.

Під час круглого столу піднімалися важливі питання ролі та місця мас-медіа в житті суспільства, проблем маніпуляції свідомістю через ЗМІ, особливостей правового регулювання інформаційної безпеки особистості в Україні.

Студенти КЕПІТу Вікторія Логош та Олександр Воробйов торкнулися теми «Психологічна безпека молоді в сучасному інформаційному просторі». Особливий наголос у виступі було зроблено на тому, що молодь, яка живе у сучасному мінливому світі, хоч і є найактивнішою верствою населення, не маючи достатньо знань, умінь та навиків протидії негативним впливам спотвореної інформації, є найбільш вразливою частиною суспільства.

Формат заходу дає підстави стверджувати, що дискусія не завершена. Сподіваємося на її продовження!

Логош Вікторія,
студентка ІІ курсу спеціальності «Правознавство»

Оновлено: Вівторок, 27 жовтня 2015 13:22
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Круглий стіл до Дня інформації про розвиток