Медіа-день у «КРОЦі» — Університет «КРОК»

Новини та події

Медіа-день у «КРОЦі»

26 жовтня 2015 Новини та події

22 жовтня 2015 року «КРОКівська» медіа-група «KMG» розповідала студентам про тонкощі операторського мистецтва, розкривала секрети режисури, вчила, як робляться красиві кадри, та загалом долучала студентів до сфери медіа. «KMG» представила найкращі роботи своєї команди, організувала фотозону для усіх бажаючих, а також розіграла сертифікат на безкоштовну фотосесію. На кожній перерві можна було побачити велику кількість зацікавлених студентів, які заповнювали анкети, щоб стати членами «KMG», фотографувалися або просто розпитували про медіа-групу. 

Вже о 16:00 почалася серія майстер-класів «Successful people generation». Це стало кульмінаційною подією дня. «КРОКівці» змогли поспілкуватися з першими випускниками медіа-групи, які досягли успіху в медіа-сфері. Так, своєю шаленою історією успіху зі студентами поділився Павло Буряк. Він працював на каналі «1+1», а зараз режисує рекламу. Другим спікером був один із найкращих операторів м. Києва Володимир Куляба. Саме він знімав популярний проект «Дача» з Кузьмою Скрябіним. Ось хто справді знає все про операторське мистецтво. Наприкінці заходу було визначено переможця розіграшу безкоштовної фотосесії. Фортуна посміхнулася Христині Луцюк, студентці 1 курсу факультету економіки та підприємництва. Вітаємо переможницю!

У подальшому подібні майстер-класи будуть продовжуватися вже в медіа-школі для учасників, які пройдуть співбесіду та стануть частиною команди «KMG».

Оновлено: Понеділок, 26 жовтня 2015 17:16
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Медіа-день у «КРОЦі»