Випускний у «Школі журналістики» — Університет «КРОК»

Новини та події

Випускний у «Школі журналістики»

09 вересня 2015 Новини та події

8 вересня 2015 року відбулось офіційне закриття проекту «Школа журналістики». Цей освітній практико-орієнтований проект спрямований на створення команди журналістів зі складу студентів Університету та Коледжу для розвитку в них журналістського хисту і отримання відповідних навиків та компетенцій.

У проекті взяло участь 15 активних студентів Університету та Коледжу, які відвідували майстер-класи відомих журналістів. Поділитися власним досвідом з учнями Школи погодилися партнери проекту: журналіст Радіо «Свобода» Олена Ремовська, представник прес-центру Руслани Лижичко Ірина Ященко, журналіст і редактор Антон Семиженко, бізнес-тренер Євген Титомир, практикуючий психолог, тренер Єлизавета Крапівіна.

Під час зустрічей з фахівцями у галузі журналістики студенти дізналися багато цікавого про їхню роботу «зсередини» і навіть потрапили на перший український інформаційний телеканал «5 канал». Програма екскурсії була дуже насиченою, тому студентам вдалося побачити багато цікавого і водночас недоступного звичайному глядачу.

«КРОКівці» взяли участь у тренінгах особистісного розвитку (цілепокладання, командоутворення, ораторське мистецтво), які допомогли їм стати більш впевненими та організованими.

Після того як студенти прослухали курс майстер-класів і тренінгів, їх було поділено на три команди, у складі яких вони контактували між собою та готували індивідуальні завдання.

До фінішу дісталася команда, члени якої продемонстрували плідну командну роботу та виявили найбільший журналістський хист.

До складу команди-переможця увійшли:

  • Ольга Прохоренко, КЕПІТ, 3 курс, «Фінанси і кредит – ексклюзив»
  • Анастасія Наконечна, КЕПІТ, 3 курс, «Фінанси і кредит – ексклюзив»
  • Дар’я Бацкова, КЕПІТ, 3 курс (нині випускниця), «Маркетингова діяльність»
  • Лариса Чарупа, Університет «КРОК», 4 курс (нині випускниця), «Фінанси і кредит»

Переможці отримали приємні подарунки на згадку про проект. Окремо було відзначено Віту Жуковську, студентку КЕПІТу (3 курс, «Фінанси і кредит – ексклюзив»), як найактивнішу учасницю проекту. У якості нагороди Віті надано знижку на навчальний семестр у розмірі 5%.

Вітаємо всіх учасників проекту та бажаємо їм отримати нагоду застосувати здобуті знання на практиці.

Оновлено: Середа, 09 вересня 2015 18:21
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Випускний у «Школі журналістики»