Сімейні розваги для найактивніших родин КЕПІТу — Університет «КРОК»

Новини та події

Сімейні розваги для найактивніших родин КЕПІТу

05 серпня 2015 Новини та події

Коледж економіки, права та інформаційних технологій (КЕПІТ) – унікальний навчальний заклад, адже в його житті активну участь беруть не лише студенти, а й їхні родини.

Протягом кожного навчального року відбуваються заходи сімейного формату: конкурс сімейних фото з Посвяти у студенти, спортивні змагання «КЕПІТ-family», тренінг з батьківської майстерності, командні ігри та барбекю «КЕПІТ-weekend», Концерт для батьків та, звичайно, щосеместрові батьківські збори.

У травні 2015 року родини студентів 1 та 2 курсів, які найактивніше брали участь у студентському житті своїх дітей, отримали сертифікати на відвідування розважальних заходів.

Так, родина Проворової Катерини отримала сертифікат на сімейну гру в боулінг, родина Алкхотдарі Омара відвідала театр опери і балету, родина Віштала Леонтія відпочила на ролердромі, Бабенко Анна з рідними покатались на ковзанах, Сахаров Леонід з мамою та братом відвідали Мамаєву слободу.

Усі сімейні заходи є частиною програми з надання додаткових можливостей для родин студентів «Ви – для «КРОКу», «КРОК» – для Вас».

Будемо раді участі родин у наступних заходах!

Оновлено: Середа, 05 серпня 2015 18:32
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Сімейні розваги для найактивніших родин КЕПІТу