«SPG» та «KMG» підбили підсумки роботи за рік — Університет «КРОК»

Новини та події

«SPG» та «KMG» підбили підсумки роботи за рік

10 липня 2015 Новини та події

4–5 липня 2015 року відбулася літня виїзна сесія стратегічного планування проектної групи «SPG» та медіа-групи «KMG».

Учасники груп протягом двох днів жили в наметовому містечку поблизу Дніпра, де мали змогу ефективно проаналізувати свою діяльність за рік і спланувати роботу на 2015–16 н. р. Періоди інтенсивної роботи поєднувалися із командоутворювальними іграми, вільним спілкуванням та відпочинком на природі.

Головною метою першого дня літньої виїзної сесії було командоутворення. Студенти, розподілені на команди за допомогою жеребкування, проходили квест. Його завдання дозволили учасникам виїзду перевірити, наскільки добре вони володіють інформацією про цінності, корпоративну культуру медіа- та проектної груп. Також квест включав цікаві головоломки, що були засобом розкриття та об’єднання команд. Вечір завершився історіями успіху випускників проектної групи в затишній атмосфері біля вогнища.

Другий день був насичений майстер-класами. Студенти мали змогу зрозуміти, як знайти себе у житті, та навчитися ефективно планувати власний час, прослухавши тренінг з тайм-менеджменту.

Завершилась стратегічна сесія планування врученням корпоративних відзнак учасникам «SPG» та «KMG», які розвинули свої професійні, особистісні та лідерські навики. Також кращим учасникам студентських команд, що були найактивнішими і продемонстрували найбільший професіоналізм, вручили заохочувальні подарунки.

Учасники поверталися додому, сповнені натхненням для нових ідей та відкриттів у наступному навчальному році.

Оновлено: П'ятниця, 10 липня 2015 12:34
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » «SPG» та «KMG» підбили підсумки роботи за рік