Поїздка «Best group» — Університет «КРОК»

Новини та події

Поїздка «Best group»

18 червня 2015 Новини та події

Нарешті довгоочікувана поїздка для студентів Коледжу відбулася! Вона розпочалася 4-го і тривала до 7-го червня 2015 року. Кілька днів студенти груп «Фінанси і кредит – ексклюзив», «Правознавство» та по декілька найактивніших представників інших груп 1-го курсу в супроводі кураторів Лесі Олександрівни, Наталії В’ячеславівни та Мирослави Олександрівни могли насолоджуватися атмосферою Львова – унікального міста, де поєднуються культури Сходу і Заходу.

О 6-й ранку 5 червня «колежани» прибули до місця призначення. Уже під час 10-хвилинної пішої прогулянки студенти могли спостерігати чудові зразки української, польської, вірменської, єврейської, німецької, австрійської та інших культур в архітектурі міста та зрозуміли, що Львів – це прихована перлина Європи, яку поволі відкриває для себе світ.

Першого дня була запланована екскурсія містом. Студенти відвідали різні місця Львова. Спочатку прогулювалися Площею Ринок, яка протягом 500 років залишається центром політичного, громадського, культурного і торгового життя міста, серцем Львова, історичним початком європеїзації України. Далі вони відвідали Львівський оперний театр – архітектурну перлину Львова в стилі неоренесансу. Потім студенти мали можливість побачити деякі з найстаріших місць – Вірменську вулицю та Італійське подвір’я – і познайомитися з підземеллям стародавнього Львова.

Наступного дня відбулася екскурсія центром старого міста. «Колежани» відвідали одне з найважливіших місць Львова – Львівську ратушу, вежа якої має висоту 65 метрів та є найвищою в Україні.

У вільний час усі студенти трималися разом і ознайомилися з багатьма іншими цікавими місцями. Одне з них – майстерня шоколаду. Наші мандрівники могли спостерігати процес виробництва справжнього львівського шоколаду ручної роботи, а також відвідали маленьку кав’ярню, де скуштували гарячий шоколад і вишукану каву.

Крім того, студенти побували в ресторані «Масонська ложа», який є найдорожчим закладом Західної України. Там вони відкрили для себе таємничий світ масонства з його знаками та символами.

Уся поїздка була насичена яскравими емоціями. Студенти були в захваті від теплоти міста. Тож, Львове, КЕПІТ ще обов’язково повернеться до тебе!

Оновлено: Четвер, 18 червня 2015 17:44
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Поїздка «Best group»