Екскурсія на державне підприємство «Антонов» — Університет «КРОК»

Новини та події

Екскурсія на державне підприємство «Антонов»

16 червня 2015 Новини та події

12 червня 2015 року 15 активістів «КРОКу» побували на державному підприємстві «Антонов», де відвідали музей з метою ознайомлення з флагманським вітчизняним підприємством у сфері авіабудування.

Для «КРОКівців» була проведена цікава екскурсія, присвячена легендарному конструктору Олегу Костянтиновичу Антонову (літакобудівник, один із провідних авіаконструкторів, доктор технічних наук, академік). Антонов є одним з основоположників планеризму. Він створив близько 30 типів планерів, у тому числі і серійні.

Під керівництвом Антонова розроблено транспортні літаки Ан-8, Ан-12, Ан-22, Ан-26, Ан-32, Ан-72, Ан-124, багатоцільові літаки Ан-2, Ан-14, Ан-28, що здатні базуватися на непідготованих смугах довжиною до 550 метрів, пасажирські літаки Ан-10, Ан-24, суцільнометалеві планери А-11, А-13, А-15, мотопланер Ан-13, ракетний планер А-17, безпілотний літальний апарат і дельтаплани серії «Славутич». Також під керівництвом Олега Костянтиновича розроблено систему автоматизованого проектування транспортних літаків, запроваджено клеєзварні з'єднання і композиційні матеріали, розвинено методи авіабудівної економіки.


Оновлено: Середа, 17 червня 2015 11:07
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Екскурсія на державне підприємство «Антонов»