Зустріч із В.В. Крутовим — Університет «КРОК»

Новини та події

Зустріч із В.В. Крутовим

09 червня 2015 Новини та події

9 червня 2015 року в актовій залі Університету «КРОК» відбувся відкритий семінар-лекція Василя Васильовича Крутова. Тема зустрічі: «Основи розвитку свідомості людини та управління мисленням».

Василь Васильович – кандидат педагогічних наук, доктор юридичних наук, професор, заслужений юрист України, відмінник освіти України, генерал-лейтенант СБУ у відставці.

Під час семінару пан Крутов розкривав проблематику, яка потребує спеціального розгляду та вивчення. Він зазначив, що свідомість та її головний атрибут – мислення – як фундаментальні складові людського буття сьогодні незаслужено залишаються предметом зацікавленості лише вузького кола фахових спеціалістів освітянської сфери та науки.

Під час зустрічі йшлося про константи, які є вкрай необхідними для кожної людини не тільки під час здійснення професійної діяльності, а й у повсякденному житті. Це викликало дуже багато запитань у слухачів, адже коли справа стосується нас особисто, як правило, саме тут і починається жваве обговорення та дискусії.

Дякуємо Василю Васильовичу за змістовну лекцію. Впевнені, що кожен присутній виніс з цієї зустрічі щось корисне для себе.

Оновлено: Четвер, 11 червня 2015 16:03
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Зустріч із В.В. Крутовим