«Парк Київська Русь» – «гість» Туристичної вітальні — Університет «КРОК»

Новини та події

«Парк Київська Русь» – «гість» Туристичної вітальні

08 червня 2015 Новини та події

3 червня 2015 року в Університеті «КРОК» відбулось третє засідання Туристичної вітальні в цьому навчальному році. Тема зустрічі: «Древній Київ у «Парку Київська Русь» як туристична родзинка світового рівня».

У гості до «КРОКівців» завітала Коваль Наталія, керівник відділу з розвитку центру «Парк Київська Русь» – унікального осередку подієвого туризму, культури й історії.

Зустріч урочисто відкрили студенти 1 курсу напряму підготовки «Туризм» Університету «КРОК» Кіцмен Вікторія та Цибенко Марія.

До присутніх з вітальним словом звернулась декан факультету економіки та підприємництва Кахута Надія Дмитрівна, яка наголосила на важливості проведення подібних заходів і подякувала кафедрі туризму за цікавий практико-орієнтований проект «Туристична вітальня», який збирає «КРОКівську» родину.

Завідувач кафедри туризму Мелько Людмила Федорівна підсумувала роботу протягом навчального року за проектом, що реалізується у рамках програми «Школа професійного зростання» для майбутніх фахівців туристичної сфери. Вона зазначила, що завдяки Туристичній вітальні студенти мали можливість не лише дізнатися про осередки сільського зеленого, спортивно-оздоровчого, подієвого туризму в Україні, а й познайомитися з цікавими особистостями, фахівцями своєї справи, серед яких Череп Микола та Триліс Володимир.

Пані Наталія, представник «Парку Київська Русь», з великою любов’ю та знанням справи розповіла про свій центр як унікальний осередок подієвого, фестивального туризму на Київщині, який вже сьогодні є туристичним брендом України. Надзвичайно цікаво було послухати про історію створення парку, різноманітний спектр заходів, а головне – про відданих справі людей, які створюють унікальне середовище «живої» історії та культури. Студентів і співробітників, що прийшли на зустріч, пані Наталя запросила відвідати парк, а за бажанням стати волонтерами та допомагати в організації заходів.

На зустрічі були присутні студенти 1 курсу напряму підготовки «Туризм», студенти факультетів економіки та підприємництва і міжнародних відносин, юридичного факультету, Коледжу економіки, права та інформаційних технологій, активісти Студентської ради Університету «КРОК», співробітники, а також гості. Зокрема, серед почесних гостей – Вертегел Андрій Григорович, президент громадської організації «Київський слов’янський університет».

Пані Наталія провела вікторину на краще знання історії Київської Русі. П’ять студентів-переможців отримали право на безкоштовне відвідування парку.

З більш детальною інформацією про «Парк Київська Русь» можна ознайомитися на сайті www.parkkyivrus.com


Оновлено: Вівторок, 09 червня 2015 13:10
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » «Парк Київська Русь» – «гість» Туристичної вітальні