Школа журналістики — Університет «КРОК»

Новини та події

Школа журналістики

04 червня 2015 Новини та події

2 червня в Університеті «КРОК» стартував унікальний освітній проект «Школа журналістики». Цей практико-орієнтований проект спрямований на створення умов для отримання студентами Університету та Коледжу знань і компетенцій у сфері журналістики.

Під час роботи Школи студенти відвідуватимуть майстер-класи відомих журналістів, які взялися крок за кроком навчати їх володінню, збору, обробці та висвітленню інформації. У програмі заходу заплановані такі майстер-класи, як «Копірайтинг», «Газетні репортажі та інтерв’ю», «Новини», «Video та Photoproduction», «SMM».

Також «КРОКівці» візьмуть участь у тренінгах особистісного розвитку (цілепокладання, командоутворення, ораторське мистецтво), що допоможуть їм стати більш впевненими та організованими. Паралельно учасники відвідають редакції відомих видань та побувають на одному з українських телеканалів.

Перший тренінг з командоутворення, який провела Єлизавета Крапівіна, пройшов жваво та виявився змістовним. Учасники настільки занурилися в атмосферу, що 3 години заняття промайнули мов 15 хвилин.

До вітального слова було запрошено Наталію Титаренко, директора департаменту зв’язків з громадськістю та реклами, яка побажала всім учасникам успіхів.

Навчання в Школі триватиме до 26 червня і завершиться захистом випускних робіт. Найкращі студенти, які активно проявлять себе протягом проекту, отримають приємні та корисні призи.

Зичимо учасникам творчої наснаги для підготовки власних робіт та бажаємо їм отримати максимум ефективних знань від проекту!

Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Школа журналістики