Семінар вчителів географії в Коломийському коледжі — Університет «КРОК»

Новини та події

Семінар вчителів географії в Коломийському коледжі

15 грудня 2014 Новини та події

10 грудня 2014 року у приміщенні Коломийського коледжу Інституту управління природними ресурсами, що входить до складу Університету «КРОК», відбувся семінар вчителів географії загальноосвітніх шкіл І–ІІ ступенів Коломийського району. Особливістю заходу стало те, що на ньому порушувались питання правонаступності шкільної географічної освіти в професійній самореалізації учнів та вибору навчання у вищих навчальних закладах. Темою засідання було обрано «Використання мотиваційних засобів на уроках географії для вибору учнями майбутньої професії».

Семінар розпочався з виступу директора Коломийського коледжу к. і. н., доцента Футулуйчука Василя Миколайовича, який підтримав ідею поглиблення взаємозв’язків між школою та ВНЗ, зокрема на регіональному рівні. Також учасників дійства прийшов привітати відомий гуморист, краєзнавець та громадський діяч Микола Савчук, який презентував черговий випуск «Енциклопедії Коломийщини». До привітань приєднався голова Коломийського осередку товариства «Просвіта» к. і. н., доцент Коломийського коледжу Василь Глаголюк.

У своїх виступах провідні викладачі Коледжу розкрили важливість вивчення шкільної географії для здобуття таких професій, як «Туристичне обслуговування», «Землевпорядкування» та «Оціночна діяльність».  Слід відзначити, що ці професії є затребуваними на ринку праці регіону і країни в цілому, що зумовлює вигідні перспективи для випускників Коледжу, зокрема в разі їхньої самореалізації шляхом створення власного бізнесу. Також учасники семінару наголосили на значній ролі вивчення природничих дисциплін в школі з метою здобуття професій, які є пріоритетними та відкривають значні перспективи в майбутньому. Вчителі звернули увагу на високий рівень і якість надання вищої освіти в Коломийському коледжі та професіоналізм випускників закладу.

Варто відзначити виступ запрошеного гостя, практичного географа-мандрівника Володимира Пернеровського, який ознайомив присутніх з особливостями туристичних мандрівок країнами світу.

Інформацію надала вчитель географії Кийданецької ЗОШ І–ІІ ст. Сметанюк Оксана Степанівна

Оновлено: Середа, 27 травня 2015 09:22
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Семінар вчителів географії в Коломийському коледжі