Соціальні ініціативи студентів КЕПІТу — Університет «КРОК»

Новини та події

Соціальні ініціативи студентів КЕПІТу

07 квітня 2015 Новини та події

Сьогодні в нашій країні проблеми людей з обмеженими можливостями є надзвичайно актуальними, адже таким людям важко адаптуватися в суспільстві, де не створено необхідних для них умов.

1 квітня 2015 року в Коледжі економіки, права та інформаційних технологій під керівництвом Азояна А.А. та Хорошенюка А.П. – викладачів циклової комісії з комерційної та маркетингової діяльності, які займаються соціально орієнтованим маркетингом, – було реалізовано проект на підтримку автошколи «Промінь». Саме ця автошкола вчить людей з обмеженими можливостями керуванню автомобілем для подальшого отримання ними водійських посвідчень.

Для звичайних людей отримання водійських прав – буденна справа, але для людей з особливими потребами це життєва необхідність: пересуватися громадським транспортом просто неможливо.

У заході взяли участь студенти 3 курсу групи «Маркетингова діяльність». Вони провели дослідження і виявили, що значна частина людей з особливими потребами навіть не здогадуються про можливість керувати автомобілем, багато з них не знають, де можна це зробити і з чого слід почати.

Студенти Коледжу дуже зацікавилися проектом і відповідально поставилися до виконання завдання. Для представників школи були розроблені цінні поради, як залучити до навчання більше учнів з особливими потребами. Також студенти розробили свої поради щодо правильних способів рекламування школи та створили відеоролик про заходи, що допоможуть людям з обмеженими можливостями вільніше почуватися у соціумі.

На заході були присутні представники автошколи «Промінь» – директор закладу Костюков Юрій Васильович та випускник «КРОКу», член Асоціації випускників Університету Галак Костянтин. Вони були задоволені виступами всіх команд, проте все ж вирішили визначити групу, пропозиції якої втілюватимуть на практиці. Переможці отримають у подарунок знижку в розмірі 50% на навчання у автошколі «Промінь».

Висловлюємо вдячність дирекції автошколи за увагу до соціальних ініціатив молоді та небайдуже ставлення до формування майбутніх фахівців!

Оновлено: Субота, 11 квітня 2015 13:50
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Соціальні ініціативи студентів КЕПІТу