Відбувся Форум «Вступ 2015» — Університет «КРОК»

Новини та події

Відбувся Форум «Вступ 2015»

07 квітня 2015 Новини та події

Вступники та їхні батьки мали змогу дізнатися все про цьогорічну вступну кампанію під час Форуму «Вступ 2015», який пройшов в Університеті «КРОК» в суботу, 4 квітня 2015 року.

Учасники були досить активними і ставили багато запитань спеціалістам у галузі освіти – експертам Форуму. Ці запитання стосувалися особливостей освітньої реформи, процедури складання зовнішнього незалежного оцінювання, освітніх програм за кордоном, тенденцій ринку праці у найближчі роки, а також проблеми вибору освітнього закладу для навчання після 9 класу.

У якості експертів було запрошено директора Київського регіонального центру оцінювання якості освіти Світлану Сакаєву, першого проректора Університету «КРОК» Олега Шарова, директора Коледжу економіки, права та інформаційних технологій Університету «КРОК» Людмилу Сумбаєву, заступника голови Асоціації керівників навчальних закладів Тетяну Федунову, координатора Україно-нідерландської програми «Подвійний диплом» з бізнес-адміністрування Анну Дробину.

Чи не найбільше старшокласників та їхніх батьків хвилювало питання про основні тенденції ринку праці. На нього під час майстер-класу «Ринок праці: 2010–2015–2020» відповіла Вікторія Закарчевна, керівник напряму підбору персоналу і консалтингу в компанії «Newbreed».

З учасниками Форуму  також  працювали спеціалісти з профорієнтації, психологи і тренери з особистісного розвитку. Зокрема, Олександр Корнієнко, практичний психолог та бізнес-тренер, розповів школярам, як успішно підготуватися до ДПА та ЗНО. Тамара Поліщук, директор Центру розвитку кар’єри Університету, допомогла учасникам зорієнтуватися у виборі майбутньої професії. Марина Сбродова, бізнес-тренер, коуч, спеціаліст з профорієнтації, підказала батькам, як «допомогти, а не завадити, дитині обрати майбутню професію».

Сподіваємося, що кожен учасник Форуму знайшов відповіді на свої запитання. Бажаємо старшокласникам успішного вступу до омріяних навчальних закладів!

Фотографії та відеовиступи із заходу незабаром можна буде переглянути на сайті Форуму, а також на сторінці у Facebook.

Оновлено: Субота, 11 квітня 2015 13:42
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Відбувся Форум «Вступ 2015»