Подаруй життя книзі — Університет «КРОК»

Новини та події

Подаруй життя книзі

30 березня 2015 Новини та події

Цього року члени великої родини Екологічного клубу однодумців «ЛОТОС» вирішили провести благодійну акцію «Врятуй дерево – подаруй життя книзі!». Це стало можливим завдяки небайдужості студентів Коледжу економіки, права та інформаційних технологій до долі надзвичайної книги «Коріння Шевченкового роду» – праці нашого друга, праправнука великого Кобзаря Т.Г. Шевченка Миколи Павловича Лисенка. В основі акції лежала проста ідея: кошти, отримані за макулатуру, передати на видання цієї книги. Над нею Микола Павлович працював 50 років, паралельно створюючи унікальне генеалогічне дерево Шевченкового роду.

Під час акції в Університеті «КРОК» було проведено «День врятованого дерева». У наступні дні до акції долучилися мешканці студентського гуртожитку та прилеглих до Університету будинків. Учасники ЕКО «ЛОТОС» – студенти 2 курсу Гричик Євгенія (голова клубу) і Петрусевич Максим, студенти 1 курсу Шмакова Ліана, Галицький Олександр і Желудков Микита – вдало прорекламувавши проект у найближчих торгівельних установах, залучили до участі в ньому ТОВ «Аптекарь», «Оптику», магазини «Оксамит» та «Смачна крамничка». Студенти дякують цим закладам за розуміння та небайдужість.

Приємною та важливою для ЕКО «ЛОТОС» була підтримка акції з боку середньої загальноосвітньої школи № 119, гімназії № 109 імені Т.Г. Шевченка, суспільно-гуманітарної гімназії № 176, Фінансового ліцею і Коледжу економіки та управління КНЕУ. Дякуємо колегам!

Кошти були передані Миколі Павловичу на святковому концерті, присвяченому Дню народження Коледжу, де зібрались представники шкіл-учасників. Вони мали змогу поспілкуватися з праправнуком Шевченка та зробити особистий внесок у велику справу. Хоча зібрані кошти не перекриють всіх витрат, пов’язаних із виданням книги, актив ЕКО «ЛОТОС», учасники акції сподіваються, що Микола Павлович відчув підтримку та турботу молоді, для якої він є прикладом справжньої відданості Україні та її історії.

Оновлено: Вівторок, 07 квітня 2015 13:58
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Подаруй життя книзі