Форум громадянської освіти — Університет «КРОК»

Новини та події

Форум громадянської освіти

26 березня 2015 Новини та події

11 березня 2015 року представники Студентської ради Університету – заступник голови із зовнішніх питань Мельник Ірина та голова інформаційного комітету Донцов Вадим – взяли участь у «Форумі громадянської освіти» Академії навичок. Він реалізується у співпраці з Українською студентською спілкою та  Українським молодіжним форумом.        

Учасниками  заходу стали студенти київських ВНЗ, профільні організації з євроінтеграції, НГО, експерти, амбасадори, ЗМІ, студентські та молодіжні медіа.

Форум проходив у відкритому просторі SkillsHub у Київському палаці дітей та юнацтва і включав в себе презентацію  «Візії громадянської освіти»,  презентацію онлайн-курсу «Жити в Європейській Україні», виступи експертів на тему євроінтеграції – тренерів Академії навичок, круглий стіл щодо європейських цінностей, виступи  гостей (дискусійний формат).

Кращі екcперти з євроінтеграції (Вадим Трюхан, Тарас Качка, Ангела Бочі, Валентина Теличенко, Олег Мирошниченко, представники програми «Еразмус+» та інші) поділилися  досвідом і корисними практиками, вчили учасників критично мислити, брати активну участь у прийнятті рішень, різним навичкам, що допоможуть стати свідомими громадянами  і будувати справжнє громадянське суспільство.


Оновлено: Четвер, 09 квітня 2015 11:49
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Форум громадянської освіти