Профорієнтація у Фастові — Університет «КРОК»

Новини та події

Профорієнтація у Фастові

14 лютого 2015 Новини та події

13 лютого відбулася зустріч студентів Університету «КРОК» і Коледжу економіки, права та інформаційних технологій з учнями 9–11 класів шкіл м. Фастова.

«КРОКівці» поділилися зі школярами розповідями про студентське життя. Коноваленко Ліза, студентка магістратури за спеціальністю «Психологія», провела майстер-клас на тему «Цілепокладання», який, за словами учнів, допоміг їм зробити перші кроки до реалізації майбутніх планів. Студенти Коледжу Гольцева Аліна та Тела Джонатан провели майстер-клас на тему «Legisincognita. Права невідомі», що дуже сподобався школярам і викликав безліч запитань в аудиторії.

Активні учасники майстер-класів не лише дізналися багато корисної інформації, а й отримали  приємні подарунки. Так, одинадцятикласники стали власниками брошур «Візуальний конспект ЗНО», а учні дев’ятих класів – блокнотів.

Адміністрація Університету висловлює щиру вдячність за теплий прийом Фастівському навчально-виховному комплексу «Ліцей інформаційних технологій – Спеціалізована загальноосвітня школа І–ІІІ ступенів № 9», і зокрема директору Ріпко Наталії Анатоліївні.


Оновлено: Вівторок, 17 лютого 2015 18:28
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Профорієнтація у Фастові