Школа лідерів студентського самоврядування — Університет «КРОК»

Новини та події

Школа лідерів студентського самоврядування

14 лютого 2015 Новини та події

10 лютого розпочала свою роботу Школа лідерів студентського самоврядування – щорічний проект для новообраної Студради Університету «КРОК».

Протягом двох тижнів студентів-активістів готуватимуть для плідної роботи в самоврядуванні.

Перші три дні цього тижня пролетіли як мить – насичена програма роботи з професіоналами та тренінги на цікаві теми.

В основу діяльності Школи покладене знайомство із загальними інтересами, цінностями та цілями роботи Студентської ради в Університеті.

Тренінги, на яких вчать спілкуватися в колективі, розвивають комунікативні навички, ораторські здібності, закладають фундамент для продуктивної роботи Студради.

Також обов’язковою складовою програми Школи є тренінги з конфліктології, де студенти вчаться вирішувати проблеми та обирати правильну стратегію поведінки.

Часто члени Студентської ради представляють Університет на різних публічних заходах. Щоб почувати себе впевненішими, протягом навчання в Школі вони опановують мистецтво самопрезентації, ази акторської майстерності, поводження на сцені та роботу з мікрофоном, а також вчаться готуватися до публічних виступів.

Дякуємо за роботу зі студентами, приділений час, цікаві та змістовні зустрічі Наконечній Н.В., проректору Університету «КРОК» з науково-педагогічної роботи (корпоративне управління), Ковальчук Н.О., Дубенському Р.І., Дудко С.В. Також дякуємо Марині Гусаковій, головному редактору студентської онлайн-газети «KROK Times», за історію успіху на тему «Чого я досягла і чим можу поділитися».

Студентська рада – це командна робота, і вона потребує постійної взаємодії. Протягом тижня студентам показали, як важливо не лише проявляти свої лідерські якості, а й знати та розуміти один одного і відчувати підтримку. Спільне виконання на завершення тижня пісні гурту «Скрябін» «Старі фотографії» підтвердило, що Студрада «КРОКу» – це перш за все друзі та частинка великої університетської родини. Наступного тижня вони зустрінуться знову для продовження навчання в Школі лідерів студентського самоврядування.


Оновлено: Четвер, 19 лютого 2015 12:28
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Школа лідерів студентського самоврядування