Стартував «КРОК-лекторій» — Університет «КРОК»

Новини та події

Стартував «КРОК-лекторій»

12 лютого 2015 Новини та події

11 лютого 2015 року в київській загальноосвітній школі № 180 відбулася перша лекція в рамках проекту «КРОК-лекторій».

«КРОК-лекторій» – це цікаві лекції для старшокласників із права та економіки від провідних фахівців, викладачів Університету «КРОК». Слід зазначити, що Університет уже не перший рік співпрацює зі школами за таким напрямом. У цьому році до проекту долучилися наші найкращі викладачі: Хорошенюк Андрій Павлович, Лук’янець Валентина Станіславівна, Захарова Ксенія Федорівна та Мелько Людмила Федорівна.

Лекція «Історія. Історія? Історія!», яку провів кандидат педагогічних наук, доцент Андрій Павлович Хорошенюк, викликала жваве обговорення та безліч запитань від слухачів. Учні 11-х класів, відчувши себе студентами,  із особливою увагою слухали викладача та постійно підтримували дискусію, тому 45 хвилин промайнули немов одна мить.

Старшокласники познайомилися з Університетом «КРОК», переглянули інтерактивну презентацію та отримали приємні подарунки за участь у вікторині.

Університет «КРОК» висловлює щиру подяку школі-партнеру № 180, і зокрема Радько Вікторії Володимирівні, за багаторічну та плідну співпрацю.

Оновлено: Вівторок, 17 лютого 2015 11:56
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Стартував «КРОК-лекторій»