Комедія дель арте – театральні враження «КРОКівців» — Університет «КРОК»

Новини та події

Комедія дель арте – театральні враження «КРОКівців»

20 січня 2015 Новини та події

18 січня 2015 року активісти Студентської ради відвідали Новий театр на Печерську і подивилися справжню комедію дель арте.

Виставу «Арлекін – слуга двох панів» за п'єсою венеціанського драматурга 17 століття Карло Гольдоні поставив талановитий режисер із Риму Себастьяно Марія Сальвато за підтримки італійського культурного центру в Україні. Яскраві жарти, комічні імпровізації, веселі пісні і танці – це все італійський театр масок.

Комедія дель арте (сommedia dell arte) – це дуже специфічна техніка і систематизований вид мистецтва, оскільки кожен персонаж, кожна маска представляє свій стереотип. Стереотип поведінки, характеру, голосу, руху і малюнка руху на сцені. Це італійська комедія-імпровізація з постійними персонажами, що переходять із вистави у виставу. Вона вимагає від акторів особливих професійних якостей і володіння багатьма видами мистецтв. Насамперед мистецтвом опери, а також синтезом акторського та акробатичного мистецтв.

Студенти «КРОКу» в захваті від вистави і запрошують усіх подивитися спектакль, який став прецедентом постановки комедії дель арте в Україні.

Оновлено: Понеділок, 16 лютого 2015 21:23
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Комедія дель арте – театральні враження «КРОКівців»