Міжнародний семінар «Клієнтоорієнтовані інноваційні технології у сучасній вищій освіті» — Університет «КРОК»

Новини та події

Міжнародний семінар «Клієнтоорієнтовані інноваційні технології у сучасній вищій освіті»

11 грудня 2014 Новини та події

9 грудня 2014 року за підтримки Швейцарського національного наукового фонду та Університету прикладних наук (м. Цюрих, Швейцарія) в Університеті «КРОК» відбувся Міжнародний семінар «Клієнтоорієнтовані інноваційні технології у сучасній вищій освіті». Українська Асоціація з розвитку менеджменту та бізнес-освіти виступила інформаційно-організаційним партнером заходу.

Учасники обговорили проблеми розвитку інтерактивних методів навчання на основі інформаційних технологій, інтегрування принципів сталого розвитку в зміст підготовки фахівця та екологізації навчання, розвитку контекстуальних навичок студентів для подальшої роботи у сфері управління проектами, IT та консалтингу, майбутнього вищої освіти і технологій, що змінюють та визначають методику навчання, імплементації віртуального навчально-тренінгового підприємства у навчальний процес, інноваційних технологій реалізації компонентів навчального процесу, цінносноорієнтованих на студента як головного суб’єкта отримання навчальних послуг, результати дослідження «Бізнес та університети: взаємні очікування та реалії».

У семінарі взяли участь близько 60 представників 23 навчальних закладів України та Туреччини, Центру «Розвиток корпоративної соціальної відповідальності», Інституту Академії педагогічних наук України, Інституту Державної служби зайнятості України з Києва, Харкова, Житомира, Павлограда, Дніпропетровська, Миколаєва, Львова, Луганська, Анкари.

Оновлено: П'ятниця, 19 грудня 2014 09:53
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Міжнародний семінар «Клієнтоорієнтовані інноваційні технології у сучасній вищій освіті»