Запалимо свічку! — Університет «КРОК»

Новини та події

Запалимо свічку!

24 листопада 2014 Новини та події

За жінок, чоловіків, дітей,
За малих, дорослих і старих!
Не співала півча похоронна,
Не лунали дзвони за впокій...
Ні труни, ні хрестів, і ні тризни,
Прямо в яму, навіки віків.
Чорна сповідь моєї Вітчизни,
І її затамований гнів.

На десятиліття можна засекретити архіви. Можна приховати в глибинах спецсховищ викривальні документи. Можна замести сліди злочину. Можна раз, і вдруге, і втретє переписати історію на догоду диктаторів чи ідеології. Та з пам'яттю народу нічого не вдієш, вона зберігатиме правду.

Вшанували пам’ять мільйонів загиблих синів і дочок українського народу під час Голодомору 1932–1933 років і студенти Коледжу економіки, права та інформаційних технологій.

Так, 20 і 21 листопада в Коледжі пройшли заходи, присвячені цим страшним подіям: літературний конкурс під керівництвом викладача української літератури Степаненко Н.В. та відкритий урок-реквієм з історії України, організований завідувачем відділення загальноосвітньої підготовки Кудряшовою С.В. і викладачем Рибак І.В. за допомогою активних студентів груп ЕП-14к та КД-14к. Присутні вшанували пам'ять невинно загиблих хвилиною мовчання та запалили свічку пам'яті.

Дякуємо за підтримку цих заходів заступнику з навчальної роботи Прохоренко В.О., заступнику з виховної роботи Чепізі Л.М. та викладачу історії України Хорошенюку А.П.


Оновлено: Четвер, 27 листопада 2014 16:33
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Запалимо свічку!