«ПРОФ Fest V» – наймасштабніший профорієнтаційний фестиваль! — Університет «КРОК»
Версія для друку

«ПРОФ Fest V» – наймасштабніший профорієнтаційний фестиваль!

16 листопада 2014 Новини та події

15 листопада в Університеті «КРОК» відбувся п'ятий профорієнтаційний фестиваль «ПРОФ Fest», організований студентською проектною групою «SPG».

Участь у заході взяли старшокласники, які прагнуть свідомо обрати майбутню професію.  Професійні спікери – практикуючі фахівці розповіли про особливості 20 різних професій, їхні плюси та мінуси, а також звернули увагу на необхідні особисті якості та вимоги до спеціалістів для досягнення ними професійного успіху в найпопулярніших і найбільш оплачуваних галузях: економіка та фінанси, інформаційні технології, психологія, міжнародні відносини, нерухомість, юриспруденція, менеджмент, маркетинг і реклама, туризм та готельний бізнес

Як знайти свій професійний шлях, стати ефективним лідером та досягти справжнього успіху – все це та навіть більше Університет «КРОК» допомагає осягнути школярам, вже вп'яте організовуючи наймасштабніший профорієнтаційний фестиваль. 

Цього року кількість учасників перевершила всі сподівання – понад 500!

Батькам старшокласників, які активно допомагають дітям із вибором майбутнього фаху, організатори заходу запропонували майстер-класи з батьківської майстерності, ознайомили їх з особливостями вступу до ВНЗ у 2015 році, а також розповіли про можливості отримання європейської освіти в Україні, зокрема про паралельне навчання в університетах Європи та програми студентських обмінів.

Спікери, які підтримують фестиваль, отримали пам'ятні сувеніри, а яскраве закриття заходу відбулося за участю зіркового абітурієнта – Нікіти Ломакіна.

Дякуємо всім учасникам – школярам та їхнім батькам, спікерам, волонтерам – за активну участь в організації «ПРОФ Fest V»!

Сподіваємося, що Ви отримали корисну інформацію та задоволення від фестивалю і провели час із користю для визначення свого майбутнього.

Пропонуємо Вам переглянути короткий відеоогляд. Фото- та відеозвіти з'являться найближчим часом на сторінці проекту на сайті Університету та на офіційних сторінках фестивалю в соцмережах.


Оновлено: Четвер, 20 листопада 2014 09:34

Медіа