Завершив роботу третій «PROF CAMP» — Університет «КРОК»

Новини та події

Завершив роботу третій «PROF CAMP»

03 листопада 2014 Новини та події

Осінні канікули закінчилися, припинив свою роботу і третій профорієнтаційний табір «PROF CAMP».

Цієї осені завдяки табору «включилося в професію» ще 23 старшокласники. 1 листопада вони презентували власні професійні мрії та нарешті відповіли на важливе питання «Яку професію обрати?».

Для того щоб кожен учасник табору міг визначитися із майбутнім фахом, організатори «PROF CAMP» підготували цікаву програму, що включала профорієнтаційне тестування, презентації професій, екскурсії до компаній, ділові ігри та психологічний тренінг із підготовки до ЗНО і ДПА.

Заключною частиною «PROF CAMP» були презентації школярів на тему «Моя професійна мрія», які вони представили почесним гостям заходу – своїм батькам. Оцінювало презентації журі в складі голови правління Асоціації випускників Університету «КРОК» Заріпової Світлани, менеджера візового агентства VIZA VAM Кузнєцової Олени та менеджера департаменту зв’язків з громадськістю та реклами Університету «КРОК» Малишенка Сергія.

Головний приз – сумку-холодильник від компанії life:) одержав учень 8-го класу Сідлецький Дмитро. Друге місце посіла десятикласниця Павлощук Ольга, яка отримала щоденний записник від Асоціації випускників Університету.

Усім учасникам вручили сертифікати та приємні подарунки. Також на них чекав фінальний і вже традиційний сюрприз – солодка вечірка зі смачним тортом «PROF CAMP».

Ми дякуємо організаторам та офіційним партнерам: українському оператору мобільного зв'язку компанії life:),  ІТ-компанії Ciklum та бізнес-готелю Hilton Kyiv за підтримку профорієнтаційного табору «PROF CAMP» і вагомий внесок у професійне зростання молоді.

До нових зустрічей вже на весняному «PROF CAMP – 4»!

Оновлено: П'ятниця, 07 листопада 2014 10:32
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Завершив роботу третій «PROF CAMP»