Круглий стіл та презентація Національного проекту — Університет «КРОК»

Новини та події

Круглий стіл та презентація Національного проекту

22 жовтня 2014 Новини та події

«Всесвітня спадщина ЮНЕСКО в руках молоді: знати, зберігати, діяти»

9 жовтня 2014 року в приміщенні корпусу № 25 (Лекторій) Національного Києво-Печерського історико-культурного заповідника відбулися круглий стіл і презентація Національного проекту «Всесвітня спадщина ЮНЕСКО в руках молоді: знати, зберігати, діяти».

Ініціаторами цього проекту виступили Національний Києво-Печерський історико-культурний заповідник, Київська Мала академія наук учнівської молоді і Університет економіки та права «КРОК».

Розпочав круглий стіл вітальним словом генеральний директор заповідника Любомир Михайлина. Потім слово було надане головному архітектору заповідника Олександру Романченку. Тема його виступу – «НКПІКЗ як складова частина об’єкту Всесвітньої спадщини ЮНЕСКО».

Проректор із науко-педагогічної роботи Університету «КРОК» Наталія Наконечна присвятила свій виступ темі взаємодії вищої та середньої школи як складовій успішної реалізації проекту. Завідувач кафедри туризму Університету «КРОК» Людмила Мелько розповіла про досвід Університету у вивченні Всесвітньої спадщини ЮНЕСКО засобами проектної діяльності.

Завідувач відділу навчальної роботи Київської Малої академії наук учнівської молоді Лариса Карчина говорила про роль проекту в контексті співпраці Національного Києво-Печерського історико-культурного заповідника та Академії.

У зустрічі взяли участь начальник управління міжнародного співробітництва Міністерства культури України Євген Лавро, начальник відділу взаємодії з міжнародними організаціями Міністерства Ірина Страшненко, другий секретар Секретаріату Національної комісії України у справах ЮНЕСКО Антон Барабуля, представники Університету економіки та права «КРОК», Національного центру МАН.

Зокрема, від Університету «КРОК» на заході також були присутні Людмила Сумбаєва, директор Коледжу економіки, права та інформаційних технологій, і Андрій Власенко, директор департаменту довузівської підготовки.

Почесні гості заходу відзначили важливість проведення подібних круглих столів для ознайомлення з об’єктами Всесвітньої спадщини ЮНЕСКО в Україні і світі, а також збереження української спадщини для прийдешніх поколінь.

Оновлено: Середа, 29 жовтня 2014 19:29
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Круглий стіл та презентація Національного проекту