Фініков Т.В. – Почесний професор Краківської академії ім. Анджея Фрича Моджевського — Університет «КРОК»

Новини та події

Фініков Т.В. – Почесний професор Краківської академії ім. Анджея Фрича Моджевського

14 жовтня 2014 Новини та події

Університет «КРОК» має багаторічний досвід співпраці з навчальними закладами Європи. Партнерство на різних рівнях започатковував ще на посаді першого проректора та проректора з міжнародних зв’язків один із засновників Університету – кандидат історичних наук, професор Фініков Тарас Володимирович. Він брав участь у розробці та реалізації низки міжнародних освітніх і наукових проектів, організації спільних освітніх програм, на зразок програми «Подвійний диплом», з університетами Нідерландів, Австрії, Польщі, Німеччини.

У 2009–2010 роках обіймав посаду заступника міністра освіти і науки України.

З 2001 року на посаді президента Міжнародного фонду досліджень освітньої політики сприяє створенню нової моделі організації вищої освіти, адекватної вимогам та викликам глобалізованого світу, шляхом проведення аналітичних досліджень, експертиз, надання консультаційних послуг, розробки рекомендацій та прогнозів у сфері освітньої політики в регіонах Центральної та Східної Європи.

Минулого тижня в Польщі Тарас Володимирович Фініков був удостоєний звання «Почесний професор» (tytuł Profesora Honorowego). 7 жовтня 2014 року під час урочистостей із нагоди початку нового навчального року одноголосним рішенням Сенату йому присуджено цей високий титул у найбільшому недержавному (в Малопольському воєводстві) та другому в Польщі (за кількістю студентів) вищому навчальному закладі – Краківській академії ім. Анджея Фрича Моджевського (Krakowskiej Akademii im. Andrzeja Frycza Modrzewskiego).

Колектив, студенти та випускники Університету «КРОК» щиро вітають Тараса Володимировича Фінікова з високою відзнакою його праці та бажають нових звершень на освітянській ниві!

Оновлено: Вівторок, 14 жовтня 2014 22:36
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Фініков Т.В. – Почесний професор Краківської академії ім. Анджея Фрича Моджевського