«КРОКівці» взяли участь у форумі студентських лідерів — Університет «КРОК»

Новини та події

«КРОКівці» взяли участь у форумі студентських лідерів

13 жовтня 2014 Новини та події

9 жовтня відбувся форум активної молоді Шевченківського району м. Києва під назвою «Що нас об’єднує», організований відділом у справах сім’ї, молоді та спорту Шевченківської районної в місті Києві державної адміністрації.

Серед учасників були представники таких вищих навчальних закладів, як НАУ, КНЕУ, НПУ імені М.П. Драгоманова, Національний медичний університет імені О.О. Богомольця, Київський національний університет імені Т.Г. Шевченка, Академія адвокатури України. Студентки Університету «КРОК» Войтенко Анастасія (голова Студентської ради Університету) та Гусакова Марина (заступник голови Студентської ради Університету) також взяли участь у заході.

Зустріч мала дуже незвичний характер, адже лідери органів студентського самоврядування та студентських профспілок вищих навчальних закладів, розташованих на території Шевченківського району, зібралися не в стінах кабінету адміністрації, як це було раніше, а в антикафе «БеседниZzа».

Спочатку учасники знайомилися між собою та обмінювалися контактами, а потім мали змогу прослухати презентацію міжнародної громадської організації «Компанія А21 – відміна несправедливості у 21 сторіччі». Наприкінці зустрічі надходили пропозиції від представників студентської молоді, відбувалося планування наступної діяльності та неформальне спілкування.

Оновлено: Вівторок, 25 листопада 2014 11:41
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » «КРОКівці» взяли участь у форумі студентських лідерів