«КРОК» взяв участь у зустрічі учасників проекту «Темпус» — Університет «КРОК»

Новини та події

«КРОК» взяв участь у зустрічі учасників проекту «Темпус»

25 червня 2014 Новини та події

14–17 червня 2014 року відбулася перша нарада організаційного комітету консорціуму проекту «Темпус» «Мережа випускників-підприємців» (EANET) у Hogeschool van Amsterdam(м. Амстердам, Нідерланди). У нараді взяли участь представники вищих навчальних закладів і організацій із Грузії, Молдови, Нідерландів, Німеччини, Румунії та України. Програма зустрічі включала знайомство учасників проекту, обговорення ключових пунктів та змісту робочих пакетів.

Університет «КРОК» на заході представляли начальник управління міжнародного співробітництва Андрій Лотарєв і керівник проектів та програм Галина Богаченко. Вони презентували дослідження цільової аудиторії проекту, підготовлене разом із керівником Асоціації випускників Університету Світланою Заріповою та членами Асоціації - випускниками-підприємцями.

Активна робота з реалізації проекту розпочнеться у вересні 2014 року та триватиме 3 роки. Метою проекту є розвиток міжнародної університетської мережі випускників-підприємців, сприяння працевлаштуванню випускників, заохочення їх до підприємницької діяльності. У рамках проекту в Університеті «КРОК» заплановано такі заходи:

  • створення бази учасників Асоціації випускників-підприємців
  • складання каталогу ключових послуг, створення мережі випускників-підприємців у рамках Університету та об’єднання в мережі з іншими університетами
  • організація ключових подій і пропонування послуг
Оновлено: Четвер, 26 червня 2014 12:22
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » «КРОК» взяв участь у зустрічі учасників проекту «Темпус»