Звіт про проведення міжвузівської студентської конференції «Актуальні проблеми приватного права» — Університет «КРОК»

Новини та події

Звіт про проведення міжвузівської студентської конференції «Актуальні проблеми приватного права»

28 травня 2014 Новини та події

Конференція «АКТУАЛЬНІ ПРОБЛЕМИ ПРИВАТНОГО ПРАВА»28 травня 2014 року в структурному підрозділі Університету економіки та права «КРОК» - Коледжі економіки права та інформаційних технологій відбулася міжвузівська студентська конференція «Актуальні проблеми приватного права». Широку проблематику конференції було розподілено на дві секції: «Цивільне та трудове право» і «Господарське право», у рамках яких було заслухано 17 наукових доповідей. Учасники продемонстрували високий рівень підготовки до конференції, проявили жагу до знань та творчий підхід до вирішення важливих проблем.

У перервах між доповідями, а також після завершення секційних засідань учасники конференції могли обмінятися думками щодо прослуханих доповідей і поділитися власним досвідом.

Хочемо висловити глибоку вдячність за співпрацю та допомогу в організації конференції всім її учасникам, зокрема директору Науково-дослідного інституту приватного права і підприємництва ім. академіка Ф.Г. Бурчака Національної академії правових наук України, доктору юридичних наук, професору, академіку НАПрН України Крупчану Олександру Дмитровичу; завідувачу наукового відділу проблем приватного права Науково-дослідного інституту приватного права і підприємництва ім. академіка Ф.Г. Бурчака Національної академії правових наук України, доктору юридичних наук, професору, академіку НАПрН України Луцю Володимиру Васильовичу; проректору з наукової роботи ВНЗ «Університет економіки та права «КРОК», доктору історичних наук, кандидату юридичних наук, професору, члену-кореспонденту НАПН України Сідаку Володимиру Степановичу; проректору з науково-педагогічної роботи (корпоративне управління) ВНЗ «Університет економіки та права «КРОК» Наконечній Наталії Василівні; проректору, декану юридичного факультету ВНЗ «Університет економіки та права «КРОК», кандидату юридичних наук, професору Гіжевському Володимиру Казіміровичу; завідувачу кафедри цивільно-правових дисциплін юридичного факультету ВНЗ «Університет економіки та права «КРОК», доктору юридичних наук, професору Французу Анатолію Йосиповичу.

Дякуємо Вам, що Ви знайшли час і можливість особисто відвідати нашу конференцію! Також хочемо висловити подяку колективам Київського фінансово-економічного коледжу Національного університету державної податкової служби України, Коледжу морського і річкового флоту Київської державної академії водного транспорту ім. гетьмана Петра Конашевича-Сагайдачного, Київського професійно-педагогічного коледжу ім. А. Макаренка, Університетського коледжу Київського університету ім. Б.Д. Грінченка, Приватного вищого навчального закладу «Європейський університет». Шановні колеги, сподіваємося, що ми і в подальшому зможемо розвивати нашу співпрацю з метою розвитку науки. Бажаємо Вам натхнення, внутрішньої стійкості та сили, творчої наснаги і професійних успіхів!

Оновлено: Понеділок, 20 травня 2019 17:51
Детальніше в цій категорії: « Містер «КРОКу» ЗНО - 2010 »
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Звіт про проведення міжвузівської студентської конференції «Актуальні проблеми приватного права»