Творчий вечір Віри Мандич — Університет «КРОК»

Новини та події

Творчий вечір Віри Мандич

24 квітня 2014 Новини та події

Творчий вечір Віри Мандич24 квітня 2014 року в Інституті управління природними ресурсами м. Коломиї відбулася зустріч із Мандич Вірою. Віра Володимирівна, викладач економічних дисциплін, відкрила студентам свій поетичний талант. Вона презентувала збірку поезії під назвою «Мої вірші». Усі її поетичні твори пронизані найдобрішими та найніжнішими почуттями до близьких людей і рідного краю.

Та Віра Володимирівна має й інші таланти. З кожною ниточкою вплітає вона теплоту своїх рук, вишиваючи прекрасні картини. Створені нею пейзажі та натюрморти зачаровують своєю природністю і красою. Та особливе місце серед вишитих картин займають ікони. Саме вони наповнили святковий зал надзвичайною духовною атмосферою і таємничою енергетикою.

А ще Віра Володимирівна є Берегинею родинного вогнища і вивчає родовід своєї сім'ї. Вона дбайливо передає українські традиції молодому поколінню: дітям, онукам, студентам. Прищеплює їм любов до родини, України. Вчить поважати та берегти спадщину своїх предків. Саме з цією метою, в пам'ять про геніального українського поета і художника Тараса Шевченка, Віра Володимирівна виставила власну колекцію різних видань «Кобзаря».

Та загалом все, до чого торкається ця талановита людина, наповнюється любов'ю. Ніби ілюстрацією до вищесказаного є слова з її вірша «Любов»: Любов дає мені наснаги Творити, вірити і жити Пробуджує жагу до життя Любити, любити, любити…

Оновлено: Вівторок, 26 травня 2015 18:58
Оплата ONLINE
 

Соціальні сервіси

RSS
 
 

Контактна інформація

Будьте завжди з нами

LinkedIn
 
Facebook
 
Instagram
 
Twitter
 
Flickr
 
Telegram
 
YouTube
 
TikTok
 
 
Ви тут: Вища освіта » Новини та події » Творчий вечір Віри Мандич